Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου πραγματοποίησε την Τρίτη συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη διεύθυνση του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, κατά την οποία η ηγεσία της ΔΕΟΚ ενημερώθηκε για την προπαρασκευαστική πορεία υλοποίησης της πρώτης φάσης του ΓεΣΥ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στην ανάγκη συστράτευσης όλων των κοινωνικών δυνάμεων για την υλοποίηση της σημαντικής κοινωνικής μεταρρύθμισης του ΓεΣΥ, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΔΕΟΚ, στο οποίο προστίθεται ότι ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ΔΕΟΚ και ότι η οργάνωση δεν πρόκειται να αποκλίνει από τον στόχο της ούτε κατ’ ελάχιστο.

Το Γενικό Σχέδιο Υγείας ανέφερε, σχεδιάστηκε για να προσφέρει υπηρεσίες στον άνθρωπο και όχι για την εξυπηρέτηση οποιονδήποτε άλλων συμφερόντων. Είπε τέλος ότι η ΔΕΟΚ διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του ΟΑΥ, ότι θα στηρίξει με τις δυνάμεις της την προσπάθεια του Οργανισμού ώστε το Γενικό Σχέδιο Υγείας να εφαρμοστεί με πλήρη επιτυχία, «ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τα προσκόμματα που προβάλλουν ιατρικά και άλλα κατεστημένα».

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top