Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)  για την θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του οργανισμού, την οποία και θα καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Το ΔΣ του ΟΚΥπΥ συνήλθε σήμερα σε σύσκεψη για να μελετήσει το θέμα που προέκυψε με την κενή θέση του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού, ύστερα από την παύση του Νικόλαου Πολύζου, και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις για την πλήρωση της θέσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ φαίνεται να έχει αποφασίσει όπως στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να είναι ο Γενικός Διευθυντής της περιφερειακής Διεύθυνσης Λευκωσίας, Κυριάκος Γεωργίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ για να την καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ Αλέκος Σταμάτης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού υπόκειται στην έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και γι΄ αυτό δεν έχουν τίποτα προς ανακοίνωση.

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αποφασίστηκε το όνομα του Κυριάκου Γεωργίου, ο κ. Σταμάτης είπε ότι πρέπει να εγκριθεί πρώτα από το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά να προβούν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σταμάτη είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού ήταν ομόφωνη . «Πρέπει να στείλουμε την απόφαση μας στον Υπουργό Υγείας και να την καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο», κατέληξε.Ο ΟΚΥπΥ δεν ανακοίνωσε οτιδήποτε αφού η τελική απόφαση - έγκριση θα ληφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στην επόμενη του συνεδρία και το οποίο θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του.    

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top