Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) για την ετήσια Γενική Συνέλευση της:

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, στις 5:00 μ.μ. στην αίθουσα «Ευ αγωνίζεσθαι» της  Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (Αμφιπόλεως 21).

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση είναι τα πιο κάτω:

1) Καλωσόρισμα, έγκριση ημερήσιας διάταξης, παρουσίαση πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΣΑΚ  από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μάριο Κουλούμα,

2) Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης Ελεγκτών για το 2018 από Deloitte

3) Λογοδοσία και συζήτηση αποτελεσμάτων

4) Διορισμός Εγκεκριμένου Ελεγκτή και καθορισμός αμοιβής,

5)  Άλλα θέματα που εγγράφονται από τις οργανώσεις μέλη.

[1]  Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) αποτελεί τη συνέχεια της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ)

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top