Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι στις 4 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο οίκημά της η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση. Κατά τη συνέλευση πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου για το έτος 2019-2020, το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Δρ. Χρίστος Χρίστου Αντιπρόεδρος: Δρ. Ήρα Ηρακλέους Μούστρα Γραμματέας: Δρ. Θεόδωρος Χριστοδουλίδης Βοηθός Γραμματέα: Δρ. Χρίστος Ευτυχίου Ταμίας: Δρ. Πέτρος M. Πέτρου

Μέλη: Δρ. Γεωργία Δανιήλ, Δρ. Μάριος Ιωαννίδης, Δρ. Κωνσταντίνος Μακρίδης Εκπρόσωπος τέως Διοικητικού Συμβουλίου: Δρ. Λάμπρος Κυπρής

Η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα στήριξη  και προσδοκά σε ισχυροποίηση και εμβάθυνση των σχέσεων. «Επιθυμούμε να διατηρήσουμε μια αμφίδρομη επικοινωνία που να εδράζεται στην αμοιβαία συνεργασία και αλληλοκατανόηση. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».

 

 

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top