Θετικό χαρακτηρίζουν το γεγονός ότι άρχισε ένας διάλογος μεταξύ ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, οι οργανωμένοι ασθενείς, ωστόσο υποδεικνύουν ότι αυτός πρέπει να γίνει εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και να είναι δομημένος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ, ο Εκπρόσωπος της Συνομοσπονδίας Ασθενών Μάριος Κουλούμας είπε ότι ο διάλογος αυτός θα πρέπει να περιοριστεί εντός του πλαισίου και της φιλοσοφίας του Γενικού Συστήματος Υγείας και να ακολουθεί τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί.

Ο κ. Κουλούμας εκτίμησε πάντως ότι αυτό που ουσιαστικά προτείνουν οι ιδιοκτήτες των νοσηλευτηρίων είναι ένα πολυασφαλιστικό σύστημα, όπου ο πολίτης θα υποχρεώνεται να καταβάλλει επιπλέον χρήματα από εκείνα που υποχρεωτικά πληρώνει στο ΓΕΣΥ κάτι που θα οδηγήσει σε ένα σύστημα χειρότερο από εκείνο που υπήρχε στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ: dialogos.com.cy

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top