Ανακοίνωση του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας:

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που με την προσφορά τους έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην επάρκεια αίματος που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου. Η προσφορά αυτή μεταφράζεται σε βελτίωση της ποιότητας της ζωής πολλών ασθενών και σε πολλές περιπτώσεις ήταν καταλυτικής σημασίας για να σωθούν οι ζωές συνανθρώπων μας.

Την εβδομάδα από 19 μέχρι 23 Αυγούστου οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και η προσπάθεια για κάλυψη αυτών των αναγκών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της απουσίας πολλών από εμάς σε καλοκαιρινές διακοπές, που, κατ’ επέκταση, προκαλεί τη μείωση στη ροή αιμοδοτών. Ως εκ τούτου, και με στόχο να συνεχίσουμε την προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, απευθύνουμε κάλεσμα σε τακτικούς και νέος αιμοδότες να προσέλθουν για αιμοδοσία.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, το ωράριο λειτουργίας των σταθμών αιμοδοσίας παγκύπρια θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:  

Λευκωσία: Σταθμός Αιμοδοσίας, Κέντρο Υγείας Έγκωμης

Δευτέρα - Παρασκευή: 7.30 π.μ. – 8 μ.μ.

Λεμεσός: Σταθμός Αιμοδοσίας, Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή: 7.30 π.μ. – 2 μ.μ.

Τρίτη, Τετάρτη: 7.30 π.μ. – 8 μ.μ.

Λάρνακα: Σταθμός Αιμοδοσίας, Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 

Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή: 7.30 π.μ. – 2 μ.μ.

Τρίτη, Τετάρτη: 7.30 π.μ. – 8 μ.μ.

Πάφος: Σταθμός Αιμοδοσίας, Γενικό Νοσοκομείο Πάφου 

Δευτέρα: 7.30π.μ. – 8 μ.μ.

Τρίτη - Παρασκευή: 7.30 π.μ. – 2 μ.μ.

Αμμόχωστος: Σταθμός Αιμοδοσίας, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 

Δευτέρα - Παρασκευή: 7.30 π.μ. – 2 μ.μ.

Παράλληλα, το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, διοργανώνει τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, στις 8.30 μ.μ., στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου, αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη

 

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top