Ανακοίνωση του του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών ενημερώνει για τη διεξαγωγή εσπερίδας «Προηγμένη Νοσηλευτική Πρακτική» που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΠΑΚ στις 28 Νοεμβρίου

Η Εσπερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΤΕΠΑΚ και το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών.

Σημαντική θεωρείται η παρουσία της Προέδρου και των μελών του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών καθώς και προέδρων και ηγετών της νοσηλευτικής από 10 χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

To πρόγραμμα της εσπερίδας περιλαμβάνει ομιλία από την πρόεδρο του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών κ. AnnetteKennedy και την Πρόεδρο του Τομέα Προηγμένης Νοσηλευτικής του ΠΑΣΥΝΜ κ. Παρασκευή Χριστοφή.

Το συντονισμό θα αναλάβει ο εκτελεστικός γραμματέας του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών κ HowardCatton και η πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού.

Στην εσπερίδα έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν νοσηλευτές και μαίες, φοιτητές νοσηλευτικής και μαιευτικής καθώς και επίσημοι εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων, οργανισμών και υπηρεσιών.

 «Δίνουμε σημασία στη διεύρυνση των ρόλων των νοσηλευτών και μαιών. Επιδιώκουμε ρύθμιση και διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για τους Προηγμένους Νοσηλευτές. Οι ρυθμίσεις αυτές θα συμβάλουν ποιοτικά και διαχειριστικά στην καλύτερη εφαρμογή του Γε.Σ.Υ και της ομαλότερης λειτουργίας των κρατικών νοσηλευτηρίων υπό τον Ο.Κ.ΥΠ.Υ.» καταλήγει ο ΠΑΣΥΝΜ

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top