Οι Κλάδοι Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνουν την 4η Επιστημονική Πολυθεματική Ημερίδα με θέμα: «ΓεΣΥ – Αυτονόμηση Κρατικών Νοσηλευτηρίων – Νέα δεδομένα για τους Επαγγελματίες Υγείας».  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσφοράς των Νοσηλευτικών Κλάδων ΠΑΣΥΔΥ θέλοντας να συμβάλουν ενεργά στην παροχή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προς τα Μέλη τους και κατά συνέπεια της επαγγελματικής ανάπτυξής τους.  Στοχεύει παράλληλα, ενόψει της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων και της εφαρμογής του ΓΕΣΥ, να τους καταστήσει κοινωνούς των νέων δεδομένων και εξελίξεων.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της Ημερίδας θα απευθύνει εκ μέρους του Υπουργού Υγείας ο κ. Ανδρέας Ξενοφώντος, Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΔΥ και οι Πρόεδροι των Κλάδων Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ.  Τέλος χαιρετισμό αλλά και την κεντρική ομιλία της Ημερίδας θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Καροτσάκης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λάρνακας – Αμμοχώστου στον ΟΚΥπΥ.

Το επιστημονικό μέρος της Ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις από τη Διευθύντρια του ΟΑΥ, καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, από Λειτουργούς του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και από Νοσηλευτικούς Λειτουργούς των Υπηρεσιών Υγείας.

Με το πέρας της Ημερίδας τα πορίσματα που θα εξαχθούν, τα οποία αναμένεται να είναι ποικίλα και εξόχως ενδιαφέροντα, θα αξιοποιηθούν δεόντως.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top